Salam de biscuiti reteta "made by Florinu"

de housy in Prajituri, 1 Dec 2010 | 14409 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Ideea lui de a face salamul si, in mare, munca lui !!! Multu si felicitari, inceputul e promitator!

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 50 biscuiti simpli
  • 5-6 nuci 
  • 500 gr rahat colorat si aromat
  • 1 cana lapte
  • 1/2 pachet unt
  • 3 linguri zahar
  • 5 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 gr stafide
  • 2 oua
  • 1 foaie ceolofan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta "made by Florinu":

 Salam de biscuiti reteta

  • biscuitii se rup bucatele mici
  • rahatul se taie cubulete mici
  • stafidele se dau intr-un clocot pentru a se inmuia, dupa care se scurg de apa in exces
  • intr-o oala se pune rahatul, laptele, zaharul, ouale, vanilia, stafidele si se amesteca bine cu un tel, incontinuu, pana se ingroasa compozitia
  • cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga untul si se amesteca bine
  • se pun apoi biscuitii si iar se amesteca bine cu lingura
  • peste folia de ceolofan se presara nuca de cocos pentru a da un aspect frumos
  • compozitia astfel formata se imparte in doua, se pune pe o folie de ceolofan din care se formeaza un salam 
  • se da la rece, dupa care se serveste taiat felii

                                            Dulce cu nabadai!!

 

TIPS-URI

1

reteta e pentru 2 buc salam aprox de 35 cm lungime

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta "made by Florinu"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata