Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Icrele le punem intr-un castron uscat si le mixam cca 1 min.la viteza mica,apoi adaugam cate o lingura de ulei mixam,adaugam o lingurita suc de lamaie si mixam bine pana se intaresc din nou.Adaugam iar o lingura de ulei mixam,adaugam o lingurita de suc de lamaie,iar cand am terminat sucul de lamaie,adaugam cate o lingura apa minerala,dar nu pe toata,oprim 2-3 linguri pentru la final.
Dupa primele 3-4 linguri de ulei putem mixa la viteza mare a mixerului.La sfarsit potrivim de sare,adaugam grisul fiert tare si racit complet,apa minerala ramasa si mixam bine .Adaugam cate o lingura de apa,e posibil sa nu fie nevoie de mai mult,icrele trebui sa ramana tari,rolul apei la sfarsit fiind de omogenizare.
Ceapa o tocam marunt si o amestecam cu icrele.
1
Ceapa o putem adauga in momentul in care le servim,deoarece sunt persoane care nu consuma ceapa.
2
Putem inlocui grisul cu 2 linguri de pesmet inmuiate in apa minerala.
3
Daca va plac mai acrisoare puteti adauga mai mult suc de lamaie
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult