Salata de icre de stiuca

de mikidaniro in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2012 | 8919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de stiuca
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 6-7 linguri apa minerala
  • 2 linguri de gris fiert(optional)
  • 350 ml ulei
  • 1 ceapa potrivita
  • sare(daca este nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de stiuca:

Icrele le punem intr-un castron uscat si le mixam cca 1 min.la viteza mica,apoi adaugam cate o lingura de ulei mixam,adaugam o lingurita suc de lamaie si mixam bine pana se intaresc din nou.Adaugam iar o lingura de ulei mixam,adaugam o lingurita de suc de lamaie,iar cand am terminat sucul de lamaie,adaugam cate o lingura apa minerala,dar nu pe toata,oprim 2-3 linguri pentru la final.


Dupa primele 3-4 linguri de ulei putem mixa la viteza mare a mixerului.La sfarsit potrivim de sare,adaugam grisul fiert tare si racit complet,apa minerala ramasa si mixam bine .Adaugam cate o lingura de apa,e posibil sa nu fie nevoie de mai mult,icrele trebui sa ramana tari,rolul apei la sfarsit fiind de omogenizare.


Ceapa o tocam marunt si o amestecam cu icrele.

 

TIPS-URI

1

Ceapa o putem adauga in momentul in care le servim,deoarece sunt persoane care nu consuma ceapa.

2

Putem inlocui grisul cu 2 linguri de pesmet inmuiate in apa minerala.

3

Daca va plac mai acrisoare puteti adauga mai mult suc de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

iri_iri 1

12.03.2012, 17:17

..pe gustul meu

MIUTA 1

12.03.2012, 18:26

Wauuu,ce mult imi plac

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:25

imi plac icrele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre cu ceapa