Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Salata de orez cu ton este una din preferatele mele si intotdeauna o idee buna cand n-am chef sa gatesc ceva complicat.
Orezul se fierbe in multa apa cu putina sare. Se clateste bine cu apa rece si se pune intr-un bol. (Eu l-am fiert aprox. 15-17 min).
Conservele de ton se scurg de excesul de ulei si se pun in bol peste orez.
Se taie ceapa verde, ardeiul kapia si se toaca marunt patrunjelul. Se pun in bol peste orez si ton.
Se adauga porumbul, maslinele si se condimenteaza cu sare si piper. Se stropesc toate cu zeama de lamaie.
Se amesteca usor de cateva ori, se pune salata in boluri individuale si se serveste.
1
Daca aveti ton in suc propriu este posibil sa fie nevoie de cateva picaturi de ulei in salata
2
Se pot pune deasupra si cativa fulgi de chilli, daca va place usor picanta
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult