Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Micul dejun perfect de vara, daca optam pentru salata fara maioneza.
Vinetele se coc la foc mic pe o tabla, pana toata suprafata de coaja devine crocanta. Se decojec usor, fara sa se rupa si se lasa la scurs cateva minute intr-o strecuratoare din plastic, dupa care se toaca foarte marunt cu un cutit din lemn. Intre timp se curata si spala ceapa, se toaca foarte marunt. Vinetele tocate se varsa intr-un bol nemetalic, se adauga condimentele, mustarul si uleiul dupa gust si se amesteca cu o lingura din lemn.
Salate se serveste cu legume proaspete.
1
nu folisiti unelte metalice pentru a prepara vinetele
2
inainte sa acoperiti salata, sa va asigurati sa s-a racit in totalitate, altfel se acreste in cateva ore
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult