Salata vesela

de Bucataras in Salate, 4 Feb 2013 | 4736 vizualizari

 

O salata excelenta cu care poti impresiona asistenta

 

INGREDIENTE

  • Emmentaler de la Delaco taiat cubulete
  • o tija de telina taiata felii
  • un mar galben taiat felii
  • o jumatate de ceapa rosie taiata rondele
  • o lingurita seminte de in
  • o lingurita seminte de floarea soarelui crude
  • 2 linguri de mustar de Dijon
  • o lingura de miere de albine
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 frunze de salata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata vesela:

Amestecam mustarul de Dijon cu mierea si uleiul de masline, obtinind dressingul pentru salata.


Punem ingredientele intr-un bol, le amestecam si apoi turnam dressingul peste ele. Le amestecam usor, dupa care le asezam in farfurie pe un pat facut din frunzele de salata.


La final putem presara peste si citeva frunzulite de busuioc.


Merita incercat, este o salata vesela si delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata vesela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

06.02.2013, 09:20

super gustoasa

mihaelar63 1

06.02.2013, 23:59

Ce pofta mi-ai facut
Uf, de 2 saptamani vreau apio dar am gasit doar lesinata si ofilita

AnyCostescu 1

07.02.2013, 11:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Taitei chinezesti cu legume

de -Miti- 7

ieri la 23:29

Cheesecake fara coacere Padurea Neagra

de -Miti- 7

ieri la 22:53

Papanaşi din iaurt şi griş,în crustă de pişcoturi

ieri la 22:32

Salata indragostita

ieri la 22:17

Rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:05

RETETA RECOMANDATA
Salata pentru Anul Nou – “Advent”