Saleuri

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2015 | 9962 vizualizari

 

Se fac rapid , sunt bune langa un pahar cu bere si nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj congelat
  • seminte de mac
  • seminte de susan
  • seminte de chimen
  • fulgi de ardei iute uscat
  • 50 g cascaval ras
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura lapte
  • sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Am scos de seara aluatul foietaj din congelator si l-am lasat sa se dezghete in frigider. 800 g de aluat insemnand doua rulouri a 400 g unul.


Am desfacut pe rand cele doua rulouri de aluat pe planseta de lucru si l-am intins frumos.


Am taiat fasii inguste de aproximativ 1 cm latime dupa care,pe lungime le-am taiat pe jumatate.


Am amestecat galbenusul de ou cu lapte si am uns cu o pensula fasiile de aluat.


Cateva fasii le-am presarat cu susan,o alta parte le-am presarat cu mac iar pe celelalte am presarat chimen. Pe jumatate din cele cu susan am pus si cativa fulgi de ardei iute uscat.


La sfarsit, jumatatea dintre fasii am rasucit-o iar cealalta jumatate am lasat-o asa. Am pus pe toate cascaval ras.


Am copt saleurile in tava tapetata cu hartie de copt,in cuptorul preancalzit, pana au devenit aurii.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mena29 1

01.05.2015, 08:31

Va multumesc frumos pentru aprecieri,oameni dragi!

simona72 1

01.05.2015, 09:10

Aduc berea ca tot e 1 Mai!

mena29 1

01.05.2015, 10:27

Asa asa,Simona )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Saratele de sarbatoare cu susan si mac