Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am mai spus...ne plac saratelele...in fel si chip...asa ca, iata o noua reteta!e imprumutata de la Ruxy! sarumanaaaa!
1. Se rade cascavalul, apoi intr-un vas incapator il amestecam impreuna cu faina, untul, sarea si smantana .
2. Obtinem un aluat gros, care se imparte in 2 sau 3 parti, iar acestea la randul lor se intind foaie; foaia rezultata se portioneaza cu rotita speciala, sub forma de bastonase, care se vor unge cu galbenus de ou, apoi se dau la cuptor cca 15-20 min, la foc mic spre mediu.
3. O reteta simpla, buna de incercat la Sarbatori!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult