Saleuri cu cascaval

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2011 | 4999 vizualizari

 

Am mai spus...ne plac saratelele...in fel si chip...asa ca, iata o noua reteta!e imprumutata de la Ruxy! sarumanaaaa!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • seminte (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval:

1. Se rade cascavalul, apoi intr-un vas incapator il amestecam impreuna cu faina, untul, sarea si smantana .


2. Obtinem un aluat gros, care se imparte in 2 sau 3 parti, iar acestea la randul lor se intind foaie; foaia rezultata se portioneaza cu rotita speciala, sub forma de bastonase, care se vor unge cu galbenus de ou, apoi se dau la cuptor cca 15-20 min, la foc mic spre mediu.


3. O reteta simpla, buna de incercat la Sarbatori!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

23.11.2011, 21:24

Si eu as manca non stop

amaliatrusca 1

18.09.2014, 21:45

de cite ori fac astea au un succes nebun. cred ca un sfert de tava se maninca fierbinti si nu ajung la party....apoi la party mi se cere reteta dubla...maninca si copii si adulti. nu stiu cum poate sa fie ceva atit de bun!

RuxyRux 1

18.09.2014, 22:00

Alinutza...abia acum am vazut ca ai probat reteta...ma bucur ca v-au fost pe plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu mix de branzeturi