Saleuri cu cascaval

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2011 | 5472 vizualizari

 

Am mai spus...ne plac saratelele...in fel si chip...asa ca, iata o noua reteta!e imprumutata de la Ruxy! sarumanaaaa!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • seminte (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval:

1. Se rade cascavalul, apoi intr-un vas incapator il amestecam impreuna cu faina, untul, sarea si smantana .


2. Obtinem un aluat gros, care se imparte in 2 sau 3 parti, iar acestea la randul lor se intind foaie; foaia rezultata se portioneaza cu rotita speciala, sub forma de bastonase, care se vor unge cu galbenus de ou, apoi se dau la cuptor cca 15-20 min, la foc mic spre mediu.


3. O reteta simpla, buna de incercat la Sarbatori!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

23.11.2011, 21:24

Si eu as manca non stop

amaliatrusca 1

18.09.2014, 21:45

de cite ori fac astea au un succes nebun. cred ca un sfert de tava se maninca fierbinti si nu ajung la party....apoi la party mi se cere reteta dubla...maninca si copii si adulti. nu stiu cum poate sa fie ceva atit de bun!

RuxyRux 1

18.09.2014, 22:00

Alinutza...abia acum am vazut ca ai probat reteta...ma bucur ca v-au fost pe plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu bacon