Saleuri cu cascaval

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2011 | 11562 vizualizari

 

Am mai spus...ne plac saratelele...in fel si chip...asa ca, iata o noua reteta!e imprumutata de la Ruxy! sarumanaaaa!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • seminte (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval:

1. Se rade cascavalul, apoi intr-un vas incapator il amestecam impreuna cu faina, untul, sarea si smantana .

2. Obtinem un aluat gros, care se imparte in 2 sau 3 parti, iar acestea la randul lor se intind foaie; foaia rezultata se portioneaza cu rotita speciala, sub forma de bastonase, care se vor unge cu galbenus de ou, apoi se dau la cuptor cca 15-20 min, la foc mic spre mediu.

3. O reteta simpla, buna de incercat la Sarbatori!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

23.11.2011, 21:24

Si eu as manca non stop

amaliatrusca 1

18.09.2014, 21:45

de cite ori fac astea au un succes nebun. cred ca un sfert de tava se maninca fierbinti si nu ajung la party....apoi la party mi se cere reteta dubla...maninca si copii si adulti. nu stiu cum poate sa fie ceva atit de bun!

RuxyRux 1

18.09.2014, 22:00

Alinutza...abia acum am vazut ca ai probat reteta...ma bucur ca v-au fost pe plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu bacon