Sandwich croque monsieur

de MotanLaOale in Sandvisuri, 17 Sep 2014 | 145011 vizualizari

 

Sylvia este de vina pentru bunatatea asta. Metoda ei de preparare mi s-a parut cea mai buna si cea mai pe gustul meu, si usoara pe deasupra. A fost foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 4 felii sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 100g cascaval Delaco
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich croque monsieur:

Se incinge cuptorul la 200 grade (la maxim la mine).

Se rade cascavalul. Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaja) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.

Se pun in tava de copt 2 felii paine.

Se ung cu smantana. Se pun deasupra 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.

Se presara piper si sare daca este cazul (eu nu am pus).

Se presara cascaval ras.

Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.

Se ung deasupra cu smantana si se presara cascaval din abundenta.

Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.

Se taie in diagonala si se serveste.

Se poate alatura o salata, rosii, si orice va doriti.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot presara si alte condimente dupa plac.

2

Ingredientele sunt pentru 2 sandvisuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

MotanLaOale 1

07.11.2015, 00:16

Panacris 1

22.01.2017, 22:24

Vai de mine cum de am ratat bunăciunile astea ???? ? Dar nu-i bai, niciodată nu-i târziu Mâine sunt în concediu, poimâine zi liberă de la stăpânire deci am timp să probez

MotanLaOale 1

23.01.2017, 08:39

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Lipie rulata