Sandwich de post cu vinete

de Oana in Sandvisuri, 27 Mai 2015 | 14281 vizualizari

 

O reteta de post delicioasa! 

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 150 gr tofu afumat
  • 100 gr margarina
  • 4-5 linguri pesmet
  • 2 linguri verdeturi proaspete(ceapa si usturoi verde, marar, patrunjel, menta, oregano)
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich de post cu vinete:

  • Taiati vinetele, rosiile si tofu in rondele de 5 cm

  • Formati sandwich-uri alternand straturile de vinete, rosii si tofu

  • Intr-o tigaie topiti margarina, adaugati verdeturile tocate marunt, pesmetul si amestecati usor pana se omogenizeaza

  • Stropiti sandwich-urile cu zeama de lamaie pe ambele parti si dati-le apoi prin amestecul de pesmet si verdeturi

  • Incingeti plita de la Breville Panini Maker si asezati usor sandwich-urile

  • Inchideti capacul, dar fara sa presati. Veti vedea ca se va forma o crusta crocanta pe ambele parti. Rotiti sandwich-urile astfel incat sa se rumeneasca uniform.

  • Serviti sandwich-urile de vinete stropite cu crema de otet balsamic si putina verdeata.

TIPS-URI

1

Puteti folosi ulei in loc de margarina

2

Puteti pregati sandwich-urile intr-o tigaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich de post cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Bufnita"