Sangria

de divainbucatarie in Bauturi, 13 Ian 2011 | 4146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l vin rosu sec
  • 1 lingură de zahăr
  • sucul de la o portocala mare
  • 1 portocala mare, taiata felii
  • 2 mere curatate si taiate cuburi sau 2 piersici medii, decojite, fără sâmburi şi tăiate în bucăţi
  • 1 ceasca apa minerala sau sifon
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

Combinam toate ingredientele, cu excepţia apei minerale, intr-un bol mare sau in vasul in care vom servi, amestecand bine. Bagam la frigider peste noapte.
Imediat inainte de servire, amestecam in bol apa minerala. Servim cu un polonic in pahare.

Noroc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

mirela0911 1

13.01.2011, 22:59

la cat mi-e de sete, as bea un pahar cat ai clipi noroc

divainbucatarie 1

14.01.2011, 08:24

Multumesc! noroc!

elena1988 1

11.02.2011, 17:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sangria