Sangria

de Miha in Bauturi, 25 Oct 2011 | 5961 vizualizari

 

Mancare avem, tort avem...dar de baut nu da nimeni de ziua Motanului? :))) La multi ani Vladimire, sa traiesti, sa infloresti si sa mai rezisti multi ani de-acum inainte alaturi de bucataras.ro si zapacitele ce-l populeaza. :))))

Que empiece la fiesta!!! :)))

 

INGREDIENTE

  • 750 ml vin rosu demidulce
  • 660 ml Sprite
  • 1 lamaie
  • 2 piersici
  • 1 nectarina
  • 1 para
  • 1 mar
  • un pumn de boabe de struguri (albi si negri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

Curatam lamaia, taiem coaja fasii subtiri ajutandu-ne de un curatitor de legume.



Intr-un vas incapator punem fructelele taiate bucati sau cubulete si fasiile de coaja de lamaie. Stoarcem lamaia si stropim fructele cu sucul rezultat.


Turnam apoi vinul si Sprite-ul si amestecam.



Acoperim vasul si dam la frigider pentru cel putin 3 ore, timp in care bautura se va raci foarte bine, iar fructele isi vor lasa aroma.



Se serveste cu gheata si felii de lamaie.

TIPS-URI

1

Pentru un plus de tarie, se poate adauga si putin coniac

2

Se poate folosi si un vin rosu sec, care se va indulci cu cateva linguri de zahar

3

In loc de Sprite se poate folosi apa minerala sau apa tonica

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Valclaudia 1

07.09.2014, 23:15

mi-e sete!

Panacris 1

18.09.2014, 19:11

Ancutsa 1

04.09.2017, 15:42

Mi-a placut mult!

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Paine cu kefir și ceapă prăjită

ieri la 19:09

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

Paste cu pesto de leurda si spanac

pe 12.04 la 20:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Paine cu kefir și ceapă prăjită

ieri la 19:09

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

Paste cu pesto de leurda si spanac

pe 12.04 la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Sangria - reteta de baza