Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mancare avem, tort avem...dar de baut nu da nimeni de ziua Motanului? :))) La multi ani Vladimire, sa traiesti, sa infloresti si sa mai rezisti multi ani de-acum inainte alaturi de bucataras.ro si zapacitele ce-l populeaza. :))))
Que empiece la fiesta!!! :)))
Curatam lamaia, taiem coaja fasii subtiri ajutandu-ne de un curatitor de legume.
Intr-un vas incapator punem fructelele taiate bucati sau cubulete si fasiile de coaja de lamaie. Stoarcem lamaia si stropim fructele cu sucul rezultat.
Turnam apoi vinul si Sprite-ul si amestecam.
Acoperim vasul si dam la frigider pentru cel putin 3 ore, timp in care bautura se va raci foarte bine, iar fructele isi vor lasa aroma.
Se serveste cu gheata si felii de lamaie.
1
Pentru un plus de tarie, se poate adauga si putin coniac
2
Se poate folosi si un vin rosu sec, care se va indulci cu cateva linguri de zahar
3
In loc de Sprite se poate folosi apa minerala sau apa tonica
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult