Sangria

de Miha in Bauturi, 25 Oct 2011 | 7489 vizualizari

 

Mancare avem, tort avem...dar de baut nu da nimeni de ziua Motanului? :))) La multi ani Vladimire, sa traiesti, sa infloresti si sa mai rezisti multi ani de-acum inainte alaturi de bucataras.ro si zapacitele ce-l populeaza. :))))

Que empiece la fiesta!!! :)))

 

INGREDIENTE

  • 750 ml vin rosu demidulce
  • 660 ml Sprite
  • 1 lamaie
  • 2 piersici
  • 1 nectarina
  • 1 para
  • 1 mar
  • un pumn de boabe de struguri (albi si negri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

Curatam lamaia, taiem coaja fasii subtiri ajutandu-ne de un curatitor de legume.

Intr-un vas incapator punem fructelele taiate bucati sau cubulete si fasiile de coaja de lamaie. Stoarcem lamaia si stropim fructele cu sucul rezultat.

Turnam apoi vinul si Sprite-ul si amestecam.

Acoperim vasul si dam la frigider pentru cel putin 3 ore, timp in care bautura se va raci foarte bine, iar fructele isi vor lasa aroma.

Se serveste cu gheata si felii de lamaie.

TIPS-URI

1

Pentru un plus de tarie, se poate adauga si putin coniac

2

Se poate folosi si un vin rosu sec, care se va indulci cu cateva linguri de zahar

3

In loc de Sprite se poate folosi apa minerala sau apa tonica

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sangria