Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mai am putine asa ca cine doreste sa vina acummmmm...
Se bate 1 ou spuma, apoi se adauga untul(de la temperatura camerei) si smantana. Se amesteca bine.
Drojdia se inmoaie cu o lingurita apa si se freaca bine . Se toarna peste compozitia de ou dar si sarea. Faina se pune treptat pana obtinem un aluat tare,dar usor de modelat. Il lasam 15-20 min la odihnit, apoi intindem o foaie ,il taiem fasii cu cutitul,le rasucim si le asezam intr-o tava,in care asezam mai intai hartie de copt.
Batem celalalt ou cu fruculita si cu un penson ungem saratelele. Presaram mac desupra,si dam tava in cuptorul incins. Le lasam15-20 minute pana se usuca putin si le scoatem.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult