Saratele

de aziz in Prajituri, 26 Dec 2010 | 6564 vizualizari

 

nu cred sa fie masa de sarbatori fara saratele cel putin la mine:))

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete cu margarina (500 gr)
  • 250 ml lapte
  • o lingura cu drojdie
  • 500 gr brinza sarata
  • faina cit cuprinde
  • un ou pt uns
  • mac ,susan,sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

se face un aluat din ingredientele de mai sus.

se lasa la crescut 30 minute.

intindem foi pe care le ungem cu ou batut si dupa preferinta mac, susan sau sare grunjoasa.

se taie betisoare si se dau la cuptorul preincalzit cam 10 minute, depinde de cuptor

cind incep sa se faca aurii la capete le scoateti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

aziz 1

28.12.2010, 21:37

pai se poate fara tine mai ionela!multumesc tuturor pt aprecieri

Sylvia 1

02.01.2011, 13:41

Vai ce bune sunt de ani de zile nu am ami mancat. Un An nou de vis iti doresc si fur o saratea

aziz 1

02.01.2011, 15:26

pentru persoane speciale ca tine sylvia cu mare drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu branza, visine si bezea