Saratele cu sunca

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 77540 vizualizari

 

Se fac f rapid si sunt bune si atunci cind aveti musafiri. Eu le fac in multe feluri si cu diferite umpluturi, dar asta a fost cea mai buna dintre toate pe care le-am facut. De ce? Nu fac reclama si nu am nici o legatura cu firma Sergiana-Poiana Marului, dar eu doar de acolo cumpar produse din carne gen:cirnati proaspeti si afumati, mezeluri crud uscate din vinat,porc sau vita, produse traditionale romanesti(toba, caltabos,etc)si multe alte produse... De data asta am cumparat pulpa de porc , care este doar afumata, cu putina grasime si feliata f subtire. Aceasta pulpa de porc a facut saratelele mele asa de bune si nu exagerez cu nimic...Pt reusita si deliciul lor ai nevoie de o sunca sau bacon de f buna calitate...

 

INGREDIENTE

  • jumatate pachet de aluat de foietaj
  • 6 feliute pulpa de porc
  • 50 gr cascaval
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu sunca:

Am facut din jumatate de pachet de aluat pt ca atita pulpa am avut.

Am infainat masa de lucru si am mai  intins cu sucitorul aluatul de foietaj. L-am uns cu ou batut, am ras cascaval pe gaurile cele mici, felia de pulpa am taiat-o in jumatate pe lungime pt ca era prea lata si am pus cite o feliute de pulpa peste cascaval. Le-am rulat in forma de spirala si le-am pus in tava tapetata cu hirtie de copt. Cind au fost gata toate, le-am mai uns si pe deasupra cu ou si le-am dat la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute, pina s-au rumenit deasupra.

Pofta buna!!! O halba de bere este f potrivita...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Saratele cu sunca-0
Saratele cu sunca-1
Saratele cu sunca-2
Saratele cu sunca-3
Saratele cu sunca-4
Saratele cu sunca-5
Saratele cu sunca-6
Saratele cu sunca-7
Saratele cu sunca-8
Saratele cu sunca-9

COMENTARII (23)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

02.05.2013, 22:01

super

babi5

babi5 1

17.12.2014, 19:03

martzisor

martzisor 1

20.02.2015, 15:51

yammmi....sunt super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!