Scalopina de pui

de Gergiana S in Pui, 8 Feb 2014 | 14663 vizualizari

 

Este una din preferatele mele.Se face repede, cu ingrediente putine si cel mai important este foarte gustoasa.Nu stiu daca asta este reteta originala, insa asta e reteta pe care eu o fac de mult timp si de care sunt tareee multumita.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 250 ml smantana lichida
  • 1 cutie de ciuperci(puteti folosi si ciuperci proaspete)
  • 50 ml vin alb (optional)
  • sare, piper alb
  • 2 lg ulei (sau unt)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scalopina de pui:

Pieptul de pui se spala, si se portioneaza(ca pentru snitele sau fasii).Se condimenteaza cu sare si piper.


Intr-o cratita, punem 2 lg de ulei, si dupa ce acesta s-a incins adaugam bucatile de pui, si le rumenim pe ambele parti.(daca hotarati sa folositi vin, acum este momentul sa il adaugati).Cand sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a elimina excesul de ulei.


Ciupercile tocate, le calim 2-3 minute in uleiul in care am prajit puiul.Adaugam apoi bucatile de carne, calim impreuna.Tragem tigaia de foc si adaugam smantana.Amestecam bine si punem din nou pe foc, lasam sa dea un clocot impreuna si GATA!


Se serveste calda.

 

TIPS-URI

1

merge de minune langa cartofi gratinati

Daca ti-a placut reteta noastra "Scalopina de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

08.02.2014, 21:58

Mmmm ce imi place

laura_n 1

10.02.2014, 18:01

si mie imi place! de ce ii spune scalopina?

Gergiana S 1

10.02.2014, 18:10

Laura, sincer nu stiu de ce ii zice scalopina...Eu asa am mancat-o prima data la restaurant acum multi ani pana sa incep sa o gatesc.Sub denumirea asta o stiu
Daca totusi stie cine sau o sa aflu intre timp te anunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote