Scalopina de pui

de Gergiana S in Pui, 8 Feb 2014 | 30544 vizualizari

 

Este una din preferatele mele.Se face repede, cu ingrediente putine si cel mai important este foarte gustoasa.Nu stiu daca asta este reteta originala, insa asta e reteta pe care eu o fac de mult timp si de care sunt tareee multumita.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 250 ml smantana lichida
  • 1 cutie de ciuperci(puteti folosi si ciuperci proaspete)
  • 50 ml vin alb (optional)
  • sare, piper alb
  • 2 lg ulei (sau unt)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scalopina de pui:

Pieptul de pui se spala, si se portioneaza(ca pentru snitele sau fasii).Se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-o cratita, punem 2 lg de ulei, si dupa ce acesta s-a incins adaugam bucatile de pui, si le rumenim pe ambele parti.(daca hotarati sa folositi vin, acum este momentul sa il adaugati).Cand sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a elimina excesul de ulei.

Ciupercile tocate, le calim 2-3 minute in uleiul in care am prajit puiul.Adaugam apoi bucatile de carne, calim impreuna.Tragem tigaia de foc si adaugam smantana.Amestecam bine si punem din nou pe foc, lasam sa dea un clocot impreuna si GATA!

Se serveste calda.

TIPS-URI

1

merge de minune langa cartofi gratinati

Daca ti-a placut reteta noastra "Scalopina de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

08.02.2014, 21:58

Mmmm ce imi place

laura_n 1

10.02.2014, 18:01

si mie imi place! de ce ii spune scalopina?

Gergiana S 1

10.02.2014, 18:10

Laura, sincer nu stiu de ce ii zice scalopina...Eu asa am mancat-o prima data la restaurant acum multi ani pana sa incep sa o gatesc.Sub denumirea asta o stiu
Daca totusi stie cine sau o sa aflu intre timp te anunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava cu nuca

de RODIMUR 8

ieri la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 1

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

Reteta de briose cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 7

pe 21.09 la 23:18

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu pui si legume