Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cernem faina intr-un lighenas...facem un cuib unde punem laptele cald,ouale,zaharul,drojdia si sarea.
Framantam bine pana ce aluatul nu se mai lipeste de maini.
Lasam sa creasca cam 30min,dupa care luam o bucata si intindem pe masa de lucru o foaie cam de 1cm(ca lipia) si tot asa pana ce terminam aluatul.
Cand uleiul este bine incins putem pune scoverga...cand este gata pe prima parte o intoarcem si pe cealalta,iar cand este bine facuta o scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi uleiul.
Putem pune zahar pudra sau se poate servi si fara...pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult