Shaorma

de adry88 in Pui, 29 Oct 2013 | 4267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 cartofi
  • 1 legatura ceapa verde
  • castravete
  • rosie
  • 1/2 varza rosie
  • 1/2 varza alba
  • sos de usturoi
  • lipii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Cartofii ii curatam,ii spalam,ii taiem si ii prajim in uleiul incalzit,scoatem pe un servetel absorbant,

Pieptul de pui il taiem felii subtire si le condimentam cu condimete pentru pui,acoperim si lasam cca 15 min,dupa care prajim in putin ulei sau intr-o tigaie grill,

Scoatem pe un servetel absorbant,lasam sa se raceasca dupa care taiem fasii,

Varza o taiem fideluta,adaugam sare si o amestecam bine,adaugam ulei si otet dupa gust,amestecam bine,

Incalzim lipa putin o ungem cu sos de usturoi,adaugam salata de varza,ceapa tocata marunt,cartofi prajiti,bucati din piept de pui,felii de rosii,castraveti,

Rulam cat mai strans si la un capat invelim cu folie alimetara dupa care servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Shaorma home-made