Desert snikersdooles cu nuci

de katty in Dulciuri, 18 Mar 2018 | 2784 vizualizari

 

Tocmai am incercat o noua varianta a acestor fursecuri minunate, varianta cu nuci si vanilie. Este la fel de buna ca si varianta cu cardamom si cacao.

 

INGREDIENTE

  • 2 + 1/3 cani faina
  • 5 gr praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 pachet unt 65% grasime
  • 1/2 cana zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua mari
  • 1/2 cana nuca macinata fin
  • 1/3 cana zahar tos +1 lingura scortisoara pentru tavalit fursecurile
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert snikersdooles cu nuci:

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Adaugam, pe rand cate un ou. Cernem faina impreuna cu praful de copt. Amestecam bine compozitia, formam o bila, pe care o punem intr-o folie de plastic si o dam la frigider pentru 30 de minute.

Rupem bucati de aluat relativ egale, pe care le modelam in maini sub forma de bila.

Intr-o farfurie amestecam zaharul tos cu scortisoara. Tavalim bilele prin acest amestec si le asezam intr-o tava pe hartie de copt. Avem nevoie de 2 tavi mari, de aragaz.

Dam tava la cuptor la 180 de grade C, pentru 15-20 de minute, pana incep sa se rumeneasca usor. Scoatem tava si lasam fursecurile la racit. Sunt delicioase langa o cafea, ceai sau lapte. Se pot pastra pana la 5 zile in recipiente etanse.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert snikersdooles cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (13)

elucubratiiculinare 1

19.03.2018, 14:22

bune

RuxyRux 1

20.03.2018, 22:14

Sunt sigura ca sunt un deliciu!

Rahela Velicu 1

21.03.2018, 12:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Rigo Jancsi