Snitele crocante de pui

de madi_marin in Pui, 16 Mar 2010 | 5224 vizualizari

 

E prima oara cand le fac in felul asta si pot sa spun ca imi plac la nebunie. Merita incercat...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui dezosat
  • 2 oua
  • faina
  • fulgi de porumb
  • crutoane cu usturoi
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante de pui:

Pieptul se taie in bucati subtiri. Se condimenteaza si se pune la frigider.


Ouale se bat ca pentru omleta .


Fulgii si crutoanele se pun intro punga mai tare si se zdrobesc nu foarte fin, sa mai ramana si bucati mai mari.


Bucatile de carne condimentate se dau mai intai prin faina, se scutura de surplus, apoi prin ou batut si la urma prin amestecul de fulgi cu crutoane. Se prajesc la foc iute pe ambele parti , cu grija insa sa nu se arda.


Se servesc cu garnitura si salata la alegere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

rivka 1

16.03.2010, 23:59

oi ce foame mi-e asa dintr-o data haha dar e miezul noptii nu mai mananc nimic

Rocsi 1

17.03.2010, 13:26

Dana Cristea - pusikmea 1

24.03.2010, 21:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu sos de mozzarella