Snitele de pui cu iaurt

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2015 | 1086 vizualizari

 

Am incercat sa schimb putin reteta si am adaugat iaurt in bechamel. Au iesit foarte gustoase si pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 2 linguri de iaurt
  • 1 lingura de apa minerala
  • 2-3 linguri de faina
  • sare
  • condimente de mititei Cosmin
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu iaurt:

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie fasii, dupa preferinta. Se sareaza si se condimenteaza carnea cu condimentele pentru mititei. Lasam deoparte si ne apucam de bechamel. Punem oul intr-o farfurie adanca, il batem bine ca pentru omleta, adaugam sare, iaurtul, apa minerala si faina pana devine un aluat de consistenta smantanii.

Incingem uleiul si luam cate o fasie de piept si o trecem prin bechamel si o prajim in tigaie pe ambele parti. Punem un servetel de hartie pe farfurie ca sa absoarba surplusul de ulei de la prajit.


Sunt delicioase simple sau cu piure, cu cartofi prajiti, orez sau dupa imaginatie.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

03.02.2015, 16:10

Cred ca sunt bune . Este prima data cand intalnesc denumirea de Bechamel in asemenea context

Bya Ralu 1

03.02.2015, 16:19

super

MotanLaOale 1

04.02.2015, 16:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pane