Snitele in ceapa

de kamy in Porc, 3 Mai 2011 | 12857 vizualizari

 

Nu am mai facut demult,asa ca....

 

INGREDIENTE

  • spata porc
  • 3 ceape mari
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lg.boia de ardei dulce(sau iute daca va place)
  • 1/2 lg.ienibahar
  • 100 ml.suc de rosii
  • 1 ling.amidon alimentar(sau faina)
  • 2 frunze dafin
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele in ceapa:

Carnea se taie in felii mai groase,se bate,se presara putina sare si piper,se da prin faina si se prajeste putin in ulei incins.Cand e gata se scoate pe un platou si in uleiul ramas se caleste ceapa,cand e aproape gata se adauga usturoiul taiat fin,se mai caleste putin,se pune boiaua,se amesteca si se adauga 200 ml apa,sare,piper,ienibaharul si frunzele de dafin.Se pune carnea(sosul trebuie sa o acopere)si se lasa sa fiarba la foc mic cu capacul pus.


Se mai adauga apa fierbinte daca scade prea mult sosul si carnea nu s-a fiert.


Cand carnea e bine fiarta si sosul scazut,se adauga sucul de rosii in care am desfacut amidonul si mai lasam sa fiarba 5 min,amestecand din cand in cand,sa nu se prinda.


Noi le-am sevit alaturi de piure de cartofi si salata.


Pofta maxima!!!!

 

TIPS-URI

1

lg=lingurita

2

frunzele de dafin se scot si se arunca atunci cand sunt gata snitelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

kamy 1

04.05.2011, 17:20

eduard.....ms

kamy 1

08.05.2011, 18:10

cristiana....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Medalion de porc cu ciuperci