Snitele in ceapa

de kamy in Porc, 3 Mai 2011 | 11125 vizualizari

 

Nu am mai facut demult,asa ca....

 

INGREDIENTE

  • spata porc
  • 3 ceape mari
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lg.boia de ardei dulce(sau iute daca va place)
  • 1/2 lg.ienibahar
  • 100 ml.suc de rosii
  • 1 ling.amidon alimentar(sau faina)
  • 2 frunze dafin
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele in ceapa:

Carnea se taie in felii mai groase,se bate,se presara putina sare si piper,se da prin faina si se prajeste putin in ulei incins.Cand e gata se scoate pe un platou si in uleiul ramas se caleste ceapa,cand e aproape gata se adauga usturoiul taiat fin,se mai caleste putin,se pune boiaua,se amesteca si se adauga 200 ml apa,sare,piper,ienibaharul si frunzele de dafin.Se pune carnea(sosul trebuie sa o acopere)si se lasa sa fiarba la foc mic cu capacul pus.


Se mai adauga apa fierbinte daca scade prea mult sosul si carnea nu s-a fiert.


Cand carnea e bine fiarta si sosul scazut,se adauga sucul de rosii in care am desfacut amidonul si mai lasam sa fiarba 5 min,amestecand din cand in cand,sa nu se prinda.


Noi le-am sevit alaturi de piure de cartofi si salata.


Pofta maxima!!!!

 

TIPS-URI

1

lg=lingurita

2

frunzele de dafin se scot si se arunca atunci cand sunt gata snitelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

kamy 1

04.05.2011, 17:20

eduard.....ms

cristiana_dana 1

06.05.2011, 16:02

kamy 1

08.05.2011, 18:10

cristiana....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc