Snitzel din piept de pui marinat in iaurt

de epurasha2bb in Pui, 17 Dec 2010 | 3192 vizualizari

 

foarte foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de iaurt simplu cam de 100 g ,
  • 1 piept de pui,
  • sare,
  • piper,
  • 2 oua, 
  • 4 graunti de usturoi sau o jumatate de lingurita de praf de usturoi,
  • vreo 10  linguri de faina ca sa avem in ce tavali si  desigur ulei pentru prajit.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzel din piept de pui marinat in iaurt:

Am spalat carnea, am taiat felii, le-am, batut usor.Le-am dat prin iaurt si le-am pus intr-un vas cu feliute de usturoi peste si printre ele si desigur cu piper deasupra, tot de la kotanyi din rasnita.Apoi dupa vreo ora de odihnit in iaurtel, le scoatem si le dam prin faina, apoi prin ou batut, apoi iar prin faina si dam si un praf de sare.Prajim in ulei incins, scoatem , scurgem si servim caldute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzel din piept de pui marinat in iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Snitzel din piept de pui marinat in iaurt-0
Snitzel din piept de pui marinat in iaurt-1
Snitzel din piept de pui marinat in iaurt-2

COMENTARII (29)

Sylvia

Sylvia 1

18.12.2010, 12:11

Excelent arata

epurasha2bb

epurasha2bb 1

19.12.2010, 21:27

multumesc fetelor!

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

21.12.2010, 16:09

foarte apetisante

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!