Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Socata reteta bunicii
Socata reteta bunicii
Se spala florile de soc, usor ca sa nu cada floricelele, apa o amestecam cu zaharul, otetul si drojdia.
Intr-un butoias se toarna "siropul" apoi florile de soc, lamaia taiata in 4 si pumnul de orez. Se amesteca, se pune capacul si se lasa la soare timp de 2 zile. In acest timp amestecam din cand in cand (atunci cand ne aducem aminte de el) :D sau putem sa mai lasam mai multe zile, 4-5, depinde de aciditatea pe care o doriti.
Cand am decis ca a fermentat destul, luam o sita si strecuram, umplem sticlele si dam la rece!
1
Termenul de valabilitate este de 7 zile, apoi va deveni vin
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult