Socata reteta bunicii

de laura_n in Bauturi, 2 Iun 2014 | 5699 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
O ador! O ador! O ador! Proaspata, naturala, gustoasa! Tonic pt organism, plina de beneficii!

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 5 l apa minerala plata
  • 4 lamai parfumate
  • 5- flori de soc ( sa fie proaspete)
  • 4-5 linguri miere naturala
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii:

Socata reteta bunicii

Folosim un borcan de sticla (ideal) sau un bidon de plastic. 

Turnam 3 l apa si punem 4-5 linguri miere. Amestecam bine, bine, ca sa se topeasca mierea.

Spalam foarte bine lamaile, le stoarcem. Sucul obtinut il turnam peste apa din bidon. Amestecam iar. Cojile de lamaie le punem in bidon.

Spalam florile de soc usor ca sa nu se scuture si le punem in bidon. Amestecam iar si punem bidonul in balcon. Atentie sa nu infiletati dopul, il puneti doar sa tina acoperita gura bidonului.

Dupa 1 zi -2, scoatem si strecuram socata in sticle (de sticla am avut eu) si le punem la frigider! 

 

TIPS-URI

1

se pot adauga stafide sau capsuni cat timp sta la macerat!

2

data viitoare adaug si cateva frunze proaspete de menta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (33)

anca_rm 1

04.06.2014, 08:50

socata , mai ai ? foarte buna si interesanta reteta

Rocsi 1

04.06.2014, 18:38

Imi place mult si mie socata dar anul asta nu am facut

Bya Ralu 1

26.03.2015, 05:43

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii