Socata

de Gherca Daniela in Bauturi, 7 Iun 2015 | 905 vizualizari

 

Foarte buna pentru zilele calduroase, rece si cu multa gheata!:x

 

INGREDIENTE

  • 3l apa
  • 3 lamai
  • 200g zahar
  • 4 flori de soc mai mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata:

Punem o jumatate de litru de apa pe foc, iar cand este fierbinte stingem focul si adaugam zaharul, amestecam pana se topeste si apoi lasam la racit.


Intre timp stoarcem lamaile si spalam bine florile de soc.


Intr-un borcan punem apa racita, restul de apa, zeama de lamaie, florile de soc, punem si cojile de lamaie si acoperim cu o farfurioara.


Lasam socata 2-3 zile. Apoi o strecuram si o bagam la frigider.


O putem servi cu felii de lamaie si multa gheata.

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui zaharul cu miere sau orice alt indulcitor

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

07.06.2015, 22:55

Socata nu se poate refuza

Gherca Daniela 1

08.06.2015, 08:05

Rocsi 1

08.06.2015, 19:31

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Socata ( fara drojdie)