Socata

de Julie in Bauturi, 26 Mai 2010 | 3741 vizualizari

 

Uh! Ce cald e afara!
Hai la o socata rece de la frigider! :)

 

INGREDIENTE

  • 5 l apa
  • 0.5 kg zahar
  • 1 lamaie
  • 3 flori de soc
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata:

Spalam bine florile de soc si le punem intr-un recipient cu 5 l de apa. Adaugam zaharul si amestecam bine. Taiem lamaia in feliute subtiri si o adaugam in apa.


Lasam vasul 3-4 zile, la temperatura camerei.


Daca se vrea a fi bauta mai repede... se pune in loc insorit .


Se strecoara socata si se pastreaza la rece.


Hai sa ne racorim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Socata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Julie 1

30.05.2010, 17:43

A ! Da? Inseamna ca ti-a placut cum a iesit! Vad ca au inceput sa apara mai multe retete de socata care mai de care cu mai multe flori ...Socul consumat in cantitati mari este toxic iar socata cu 15 flori la 5 l de apa cred ca iese si amara...Acum ...fiecare face cum stie...

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 21:28

julie, de unde ai luat soc?vr si eu sa fac, gasesc in piata?ca eu de la tara nu am de unde sa iau arata atat de bn ca mor aici de pofta

Julie 1

02.06.2010, 09:19

Eu am luat soc de la tara, dar am vazut si in piata. A cam inceput sa se treaca asa sa grabeste-te!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Sirop de soc (pentru iarnă)