Socata cu citrice si busuioc - fara zahar

de mihaelar63 in Cocktail, 20 Iun 2015 | 1076 vizualizari

 

Am preparat o minunata socata ajutata de Green Sugar.

 

INGREDIENTE

  • 6 flori soc
  • 4 l apa
  • 1/2 lingurita drojdie uscata
  • 2 lamai
  • 2 lime
  • 2 portocale
  • Pliculete Green Sugar
  • busuioc
  • cirese
  • suc natur de capsuni sau cirese
  • lichior Blue Curacao
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata cu citrice si busuioc - fara zahar:


  1. Citricele se spala se feliaza .

  2. Florile de soc culese din zona nepoluata se limpezesc cu apa rece se pun intr-un botrcan de sticla mare impreuna cu 4 l apa .

  3. Adugati citricele feliate si drojdia .

  4. Se lasa infuzat impreuna 48 ore .

  5. Strecurati lichidul printr-o sita deasa nemetalica .

  6. Veti obtine o socata aromata si sifonata pe care o veti patra la rece .

  7. Serviti socata adugand la fiecare pahar cate un plic sau doua de Green Sugars .

  8. Pentru diversitate de culoare puteti aduga dupa preferinta suc natur de capsuni sau cirese .

  9. La servit decorati cu busuioc verde si bobite cirese .


 

TIPS-URI

1

Daca ati cules florile de soc din zona nepoluata si fara praf se poate pastra polenul limpezindule doar usor .

2

La prepararea socatei evitati folosirea ustensilelor sau vaselor de plastic si metalice . Preferati sticla .

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata cu citrice si busuioc - fara zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mirela0911 1

21.06.2015, 13:11

Tare bun si racoritor!

Andreea Caroline 1

21.06.2015, 18:51

-Licurici- 1

22.06.2015, 07:56

O minunatie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu spanac si cascaval