Socata reteta bunicii, cu citrice si busuioc - fara zahar

de mihaelar63 in Cocktail, 20 Iun 2015 | 4313 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
Am preparat o minunata socata ajutata de Green Sugar.

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 6 flori soc
  • 4 l apa
  • 1/2 lingurita drojdie uscata
  • 2 lamai
  • 2 lime
  • 2 portocale
  • Pliculete Green Sugar
  • busuioc
  • cirese
  • suc natur de capsuni sau cirese
  • lichior Blue Curacao
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii, cu citrice si busuioc - fara zahar:

Socata reteta bunicii

Citricele se spala se feliaza .

Florile de soc culese din zona nepoluata se limpezesc cu apa rece  se pun intr-un botrcan de sticla mare impreuna cu 4 l apa .

Adugati citricele feliate si drojdia .

Se lasa   infuzat impreuna 48 ore .

Strecurati lichidul  printr-o sita deasa nemetalica .

Veti obtine o socata aromata si sifonata pe care o veti patra la rece .

Serviti socata adugand la fiecare pahar cate un plic sau doua de Green Sugars  .

Pentru diversitate de culoare puteti aduga dupa preferinta suc natur de capsuni sau cirese .

La servit decorati cu busuioc verde si  bobite cirese .

 

TIPS-URI

1

Daca ati cules florile de soc din zona nepoluata si fara praf se poate pastra polenul limpezindule doar usor .

2

La prepararea socatei evitati folosirea ustensilelor sau vaselor de plastic si metalice . Preferati sticla .

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii, cu citrice si busuioc - fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi