Socata reteta bunicii

de adnia in Bauturi, 15 Iun 2013 | 3231 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
Cine nu cunoaste secretul parfumului de soc? Si cum la munte, minunatia asta abea acum incepe sa impodobeasca pajistile si padurile, iata vin si eu cu reteta mea!

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 3 l apa
  • 1 grapefruit roz
  • 3 lamai
  • fructe uscate acrisoare (agrise de data asta)
  • 10 flori de soc
  • cateva capsuni
  • cateva fire menta
  • 1 pahar sirop de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii:

Socata reteta bunicii

Le-am pus pe toate la macerat si le-am lasat 4 zile la temperatura camerei. Eu am facut 2 tipuri de socata, de data asta: una cu lamaie, iar cealalta cu grapefruit, sa vad cu ies fiecare. Sunt foarte gustoase amandoua, dar familia a preferat sa le amestec...asa ca de acum, le fac pe plac!

Nefiind soare, sucul nu s-a acidulat, dar, daca doriti un efect mai puternic, e bine sa adaugati in apa si 1 lingura grau integral (glutenul de pe bocul de grau va accelera procesul de acidulare al sucului).

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

adnia 1

15.06.2013, 19:36

la munte abea acum e in floare socul...

Rocsi 1

15.06.2013, 20:48

Ce as bea un paharel de socata

Valclaudia 1

15.06.2013, 21:56

si eu vreau!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii