Socata mea

de adnia in Bauturi, 15 Iun 2013 | 1291 vizualizari

 

Cine nu cunoaste secretul parfumului de soc? Si cum la munte, minunatia asta abea acum incepe sa impodobeasca pajistile si padurile, iata vin si eu cu reteta mea!

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • 1 grapefruit roz
  • 3 lamai
  • fructe uscate acrisoare (agrise de data asta)
  • 10 flori de soc
  • cateva capsuni
  • cateva fire menta
  • 1 pahar sirop de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata mea:

Le-am pus pe toate la macerat si le-am lasat 4 zile la temperatura camerei. Eu am facut 2 tipuri de socata, de data asta: una cu lamaie, iar cealalta cu grapefruit, sa vad cu ies fiecare. Sunt foarte gustoase amandoua, dar familia a preferat sa le amestec...asa ca de acum, le fac pe plac!

Nefiind soare, sucul nu s-a acidulat, dar, daca doriti un efect mai puternic, e bine sa adaugati in apa si 1 lingura grau integral (glutenul de pe bocul de grau va accelera procesul de acidulare al sucului).

Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Socata mea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Socata mea-0
Socata mea-1

COMENTARII (12)

adnia

adnia 1

15.06.2013, 19:36

la munte abea acum e in floare socul...

Rocsi

Rocsi 1

15.06.2013, 20:48

Ce as bea un paharel de socata

Valclaudia

Valclaudia 1

15.06.2013, 21:56

si eu vreau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!