Somon umplut cu branza ( Finlanda)

de RuxyRux in Somon, 13 Mai 2011 | 5344 vizualizari

 

O reteta cu un gust deosebit din Finlanda si cu un nume...mai lung...yrttjuustolla ta ytetty lohi, care aduce impreuna somonul cu branza si ierburile aromatice. Delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de somon
  • sucul de la o lamaie
  • 6 bucati branza tip emental
  • cateva fire de marar
  • cateva fire de arpagic verde
  • 1 ramurica de cimbrisor verde( am inlocuit cu patrunjel)
  • cimbrisor condiment( pudra)
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon umplut cu branza ( Finlanda):

Potrivit de sare si de piper fileurile de somon.


Spalati firele de arpagic verde si cimbrisorul.


Faceti cu un cutit ascutit o taietura in forma de buzunar in fiecare file fara a-l taia de tot.


Umpleti buzunarul format cu arpagicul, branza, cimbrisorul( patrunjelul), un praf de condiment, si un fir de marar maruntit.


Inchideti fileurile prin presare usoara si stropiti-le cu zeama de lamaie.


Infasurati-le in pergament( in reteta e prevazuta folia de aluminiu, fiecare foloseste ce doreste) si bagati-le la cuptor pentru 20 de minute( eu le-am lasat aproape 30).


Serviti-le cu salata, cartofi sau legume dupa dorinta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon umplut cu branza ( Finlanda)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (131)

RuxyRux 1

17.05.2011, 09:13

ionela2682 1

17.05.2011, 19:31

RuxyRux 1

17.05.2011, 19:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Somon marinat