Sos de usturoi (Aioli)

de La Ancuta in Pt. carne, 24 Oct 2010 | 10007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingura mustar
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 ceasca ulei
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi (Aioli):

Se curata usturoiul si se piseaza. Se amesteca cu mustarul, se adauga galbenusul de ou si apoi uleiul, putin cate putin si se mixeaza bine (ca la maioneza).

Adaugam apa si zeama de lamaie si mai mixam putin.

La sfarsit se adauga smantana, se amesteca pana se omogenizeaza. Se potriveste de sare si se adauga patrunjelul verde tocat.

Se serveste la fripturi sau preparate din carne.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi (Aioli)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

La Ancuta 1

25.10.2010, 23:36

Multumesc Kamy

MIUTA 1

21.11.2010, 15:54

Foarte bun,super si 5 furcu

mamaieelena 1

03.12.2010, 23:22

bun sosul asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu banane și caramel - Desert delicios și rapid

pe 13.09 la 18:39

Rulouri pizza cu aluat de foietaj gustare rapida si delicioasa

pe 13.09 la 17:00

Supa crema de sparanghel reteta gustoasa si sanatoasa

pe 13.09 la 16:48

Supa crema de dovleac cu lapte de cocos reteta rapida si delicioasa

pe 13.09 la 16:03

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

pe 13.09 la 15:53

TOP
utilizatori

vasimur

2141 puncte

RODIMUR

1059 puncte

oanapl

1006 puncte

 Merisor

1000 puncte

mihaelar63

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de Usturoi