Spaghete carbonara

de marcela1979 in Spaghete, 31 Mai 2011 | 6927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghete
  • 300 gr fleica afumata
  • 2 galbenusuri
  • 400 gr smantana
  • ulei de masline
  • busuioc
  • sare,piper
  • 200 gr cascaval razalit
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete carbonara:

Spaghetele se fierb conform indicatiilor de pe pachet in apa cu sare.Intr-o tigaie se prajeste fleica afumata taiata bucatele.Cand pastele sunt fierte se scurg si se limpezesc cu apa rece.Intr-o cratita se pune ulei de masline ,se pun pastele sa se incalzeasca se pune fleica prajita,busuioc .Se face un sos din 2 galbenusuri ,smantana si cascaval si se pune in fir subtire peste paste amestecand in continuu.Cand sunt gata se servesc calde cu parmezan deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ionela2682 1

01.06.2011, 17:41

Mihaela11_jo 1

01.06.2011, 22:06

Apetisante

mamaieelena 1

02.06.2011, 23:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de smantana si kaizer