Spaghete carbonara

de La Ancuta in Spaghete, 17 Oct 2011 | 5496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 200 g bacon
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1/2 pahar vin alb
  • 50 g cascaval
  • sare, piper
  • nucsoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete carbonara:

Fierbem pastele al dente, in apa cu sare iar apoi le scurgem.


Intre timp pregatim sosul. Taiem baconul feliute subtiri si il prajim intr-o lingura de ulei de masline.


Separat amestecam smantana cu galbenusurile, vinul si condimentele. Adaugam cascaval ras (ar fi trebuit parmezan :D). Turnam sosul peste baconul din tigaie si lasam sa fiarba cateva minute, pana incepe sa prinda consistenta.


Adaugam pastele scurse peste sos si amestecam pana se omogenizeaza. Se servesc calde, cu multa pofta :)).


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

La Ancuta 1

20.10.2011, 22:35

Multumesc Lau

-Miti- 1

21.10.2011, 22:45

trebuie sa fac si eu

La Ancuta 1

21.10.2011, 23:42

Miti sa faci ca sunt din categoria fix-pix

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze