Spaghete carbonara

de Rocsi in Spaghete, 29 Iun 2015 | 23337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr bacon
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri cu varf smantana grasa
  • 120 gr spaghete
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 50 gr cascaval ( sau 2-3 linguri parmezan ras)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete carbonara:

Intr-un vas punem apa, sare si uleiul de masline. O transferam pe foc si cand da in clocot punem spaghetele. Le fierbem 8-10 minute, apoi le rasturnam intr-o sita si le lasam la scurs. Baconul il taiem fasii lunguiete, curatam usturoiul si il taiem pe jumatate. Incingem o tigaie, punem bucatile de bacon si usturoiul. Lasam sa se rumeneasca putin si scoatem usturoiul. Galbenusurile le batem bine smantana. Dam focul mic, turnam acest amestec in tigaie. Dam gust cu sare, piper si amestecam bine. Reglam focul spre potrivit, amestecam continuu si lasam pe foc circa 1 minut. Rasturnam pastele peste sos, le invartim si le mai dam un clocot. Tragem tigaia de pe foc, dam cascavalul pe razatoarea mica si il presaram peste paste. Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

iri_iri 1

19.01.2016, 18:56

Arata bine, sigur le incerc si eu

Rocsi 1

19.01.2016, 20:07

Multumesc Iri

polonicdur 1

22.07.2016, 16:00

Ce carbonara?Schimbatii numele la reteta asta este reteta romaneasca.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Spaghete bolognese