Spanac cu carne si sunculita afumata

de maxion in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2011 | 5418 vizualizari

 

mai ales primavara cand este proaspat devine o bunatate si un adaos de fier in plus in organism

 

INGREDIENTE

  • spanac 500 gr
  • carne de porc 400 gr
  • sunculita afumata 200 gr
  • ceapa(potrivita) 2 buc
  • 2 morcovi
  • ardei gras 1/2 buc
  • radacina de telina (o bucatica)
  • 150ml vin (alb,rosu)
  • 50 ml ulei de masline
  • condimente (dupa gustul fiecaruia)
  • usturoi 6-7 catei
  • ciuperci din conserva 150 gr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu carne si sunculita afumata:

Curatam spanacul de radacini si eventualele codite de la frunze care sunt mai mari,il spalam si il lasam sa se scurga.


Pregatim o oala cu 1 litru de apa cu sare(o lingurita)si punem la fiert . Cand a dat in clocot punem spanacul si-l lasam sa fiarba 10 min , dupa care strecuram si il tocam .


Pregatim si carnea: o taiem bucatele potrivite ca marime o condimentam si amestecam bine sa intre toate aromele in ea, punem vinul peste si o lasam 15 min .


Intre timp taiem sunculita cubulete, punem totul (carnea si sunculita) intr-o cratita cu ulei de masline la prajit cu capacul pus .


Curatam si tocam legumele, dar sa nu uitam sa ne uitam la cratita cu carne sa nu se arda, punem totul peste carne si amestecam si lasam pana ce toate legumele au inceput sa se inmoaie.


Punem peste ciupercile si spanacul ,amestecam , eventual condimentam daca mai este nevoie, tocam usturoiul feliute si il adaugam.


.....si ce sa spun ....pofta buna!


Combinatia merge si cu mamaliguta sau cous cous

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu carne si sunculita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

LUK 1

10.04.2011, 14:38

foarte bun

Lau 1

10.04.2011, 21:24

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:21

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Pralina-Ciocolata
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu cirnaciori afumati