Spatzle cu amestec de mirodenii

de simona72 in Paste, 8 Dec 2013 | 4665 vizualizari

COMENTARII (20)

laura_n 1

08.12.2013, 14:54

imi place, cred ca iti fac o vizita! )

Constelatialeu 1

08.12.2013, 15:09

Ce puii mei sunt ''matele ''astea,ca tot am vazut pe aici...

deyutzky 1

08.12.2013, 15:09

Bya Ralu 1

08.12.2013, 15:09

simona72 1

08.12.2013, 15:26

Vai tu Cleme da ce de pui ai...sunt niste paste, se pot inlocui cu orice fel de paste...melci, raci, craci draci

simona72 1

08.12.2013, 15:27

Laurici te astept sa bati tare ca poate nu aud

Valclaudia 1

08.12.2013, 15:28

Eu sun inainte. Poate te faci ca n-auzi nici telefonul! )

Bunica 1

08.12.2013, 15:44

Beiiiiiii!Tu duci lumea in eroare! Zici acolo cu mirodenii si ii faci cu carnati si pulpa de porc! Nu ca n-ar fi bune ))

Constelatialeu 1

08.12.2013, 15:49

Daca e cu paste,ma cam lasa rece,ca nu ma omor dupa asa ceva...

simona72 1

08.12.2013, 15:54

Asa era pachetul de paste tu Buni, iar carnita nu am pus prea multa, doar as de gust mai mult

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 16:08

interesanta reteta

mihaelam90 1

08.12.2013, 16:13

O sa o incerc si eu

diaconta 1

08.12.2013, 16:32

Interesant

papabundetot 1

08.12.2013, 16:45

interesanta reteta!

Rocsi 1

08.12.2013, 19:03

MotanLaOale 1

08.12.2013, 20:26

mirela0911 1

08.12.2013, 21:16

_Alina_ 1

09.12.2013, 12:17

Panacris 1

10.12.2013, 11:33

am intrat că am zis că-i mai de post, adică fără carne Dar merge și cu carne și cârnați!

simona72 1

10.12.2013, 13:17

merge si fara Cris

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne con pancetta e pomodoro