Stroganoff

de Anamaria7 in Vita, 24 Aug 2009 | 7277 vizualizari

 

Are o aroma inedita! (reteta nu imi apartine, dar trebuie sa v-o impartasesc!)

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de vita fara grasime
  •  2 cepe
  • 500g ciuperci
  • 20g bulion
  • 200g smantana
  • 30g mustar dulce
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel
  • ulei, unt pentru calit
  • boia, sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stroganoff:

Carnea spalata si scursa se taie in cubulete de 3cm si se caleste in ulei pana cand scade toata apa ce iese din ea si se rumeneste. In uleiul ramas se adauga putin unt si se caleste ceapa taiata solzisori. Se stinge cu boia, bulion, supa sau apa fierbinte cu putin Knorr (0.5litri). Se introduce carnea, piperul si celelalte condimente si usturoiul taiat marunt si se lasa la fiert timp de 30 de minute.

Ciupercile taiate feliute se calesc in unt pana cand scade zeama. Apoi se adauga mustarul si smantana si se amesteca pana cand se leaga sosul. Dupa ce mai fierb 2-3 minute se adauga peste amestecul de carne.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bunica 1

25.08.2009, 22:28

Bine ai venit printre noi! Stroganoff arata foarte bine.Cred ca se servaste cu patrunjel deasupra. Asa-i?

adasev12 1

12.05.2012, 01:11

f bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri "home-made"