Strudel cu mere

de pana_luminita in Prajituri, 10 Feb 2010 | 9085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj 400 gr
  •  3 mere mari
  • 100 -150 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
  • un galbenus
  • 50 gr unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

-se rad merele si se pun la calit cu zaharul, esenta de rom si untul pana scade zeama, apoi se lasa la racit

- foaia de aluat o impart in doua parti egale , apoi vom taia marginile laterale , sa fie late de 1.5 cm

- umplutura racita o repartizam intre cele doua randuri de fasii , dupa care impletim fasiile .

- struderele le punem intr-o  tava tapetata cu hartie de copt , ungem struderul si presaram cu  zahar.

- dam la cuptor pana se rumeneste

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ionix 1

10.02.2010, 22:21

ce frumos l-ai taiat... imi place foarte mult strudelul

pana_luminita 1

11.02.2010, 08:24

ms , este foarte rapid de facut si delicios

AURY28 1

17.07.2010, 15:18

AM FACUT SI EU INTRADEVAR SUPER

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu banane și caramel - Desert delicios și rapid

pe 13.09 la 18:39

Rulouri pizza cu aluat de foietaj gustare rapida si delicioasa

pe 13.09 la 17:00

Supa crema de sparanghel reteta gustoasa si sanatoasa

pe 13.09 la 16:48

Supa crema de dovleac cu lapte de cocos reteta rapida si delicioasa

pe 13.09 la 16:03

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

pe 13.09 la 15:53

TOP
utilizatori

vasimur

2141 puncte

RODIMUR

1059 puncte

oanapl

1006 puncte

 Merisor

1000 puncte

mihaelar63

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu biscuiti, mere si crema de vanilie