Strudel cu mere, de post

de Gicuta in Prajituri, 29 Aug 2014 | 4664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 kg mere
  • zahar - 5 sau 6 linguri
  • scortisoara
  • zahar vanilat
  • Pentru aluat: un cub de drojdie
  • 400 ml apa
  • 100 ml ulei
  • o lingura de zahar si un praf de sare
  • aproximativ 1 kg faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere, de post:

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar, sare, drojdie si faina se framanta o coca care se lasa o ora la crescut.

Dupa ce a crescut, se fac strudele in forma dorita, se dau la cuptor pana se rumenesc si cand se scot, se presara zahar pudra. Eu, inainte sa le bag in cuptor, le-am uns cu ou.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere, de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere