Strudel cu mere, de post

de Gicuta in Prajituri, 29 Aug 2014 | 4679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 kg mere
  • zahar - 5 sau 6 linguri
  • scortisoara
  • zahar vanilat
  • Pentru aluat: un cub de drojdie
  • 400 ml apa
  • 100 ml ulei
  • o lingura de zahar si un praf de sare
  • aproximativ 1 kg faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere, de post:

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar, sare, drojdie si faina se framanta o coca care se lasa o ora la crescut.

Dupa ce a crescut, se fac strudele in forma dorita, se dau la cuptor pana se rumenesc si cand se scot, se presara zahar pudra. Eu, inainte sa le bag in cuptor, le-am uns cu ou.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere, de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu mere