Strudel gigant cu ciocolata

de Steffy in Prajituri, 18 Iun 2013 | 6956 vizualizari

 

Acest aluat se poate folosi pentru a face si strudel cu mere, branza sau orice gem de fructe.

 

INGREDIENTE

  • 15 linguri apa minerala
  • 5 linguri ulei
  • 3 linguri otet
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • un ou
  • un borcan crema de ciocolata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel gigant cu ciocolata:

Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat. Folosim putin ulei pentru a intinde o foaie foarte subtire. Se ruleaza foaia si apoi se imparte in 3 bucati. Puteti imparti compozitia si in mai multe bucati, pentru a face strudele mai multe si mai mici.


Se intinde prima bucata cu facaletele, apoi punem crema de ciocolata si se impatureste ca o coada impletita. Repetam actiunea de inca 2 ori.


Strudelele se pun pe o tava in care am pus hartie de copt. Se unge fiecare strudel cu putin ulei si ou. Se introduce la cuptor.


Strudelele sunt gata cand au devenit aurii. Daca doriti, le puteti pudra cu zahar sau le ungeti cu miere cand le scoateti din cuptor.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel gigant cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Steffy 1

20.06.2013, 23:40

Dragelor, va multumesc pentru comentarii. Ma bucur ca va place.

soryna1981 1

23.06.2013, 22:19

Ms pt raspuns asa ma gandeam si eu,dar nu eram sigura.....oricum arata super frumoase strudelele asa lungi decat scurte

Panacris 1

18.10.2013, 18:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel