Stufat de miel

de Ela68 in Oaie, 31 Mai 2013 | 17256 vizualizari

 

Friptura de miel am mancat-o de Paste, acum a venit timpul stufatului.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de miel (coaste si cotlet )
  • 6 legaturi ceapa verde
  • 6 legaturi usturoi
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare, piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Carnea se spala si se pune la calit in uleiul incins. Se lasa sa se rumeneasca pe ambele fete. Se adauga o cana de apa si sare si se lasa sa fiarba cu capacul pus, cam jumatate de ora. Carnea trebuie sa fie fiarta, intrucat, impreuna cu ceapa nu va mai sta mult pe foc sau la cuptor. Ceapa si usturoiul se spala, se curata si se taie bucati mai mari. Se pun la calit cu 2-3 linguri de ulei si putina sare, amestecand usor astfel incat acestea sa ramana cat de cat intregi. Se adauga apoi pasta de rosii si se amesteca pana la omogenizare. Turnam ceapa si usturoiul peste carnea fiarta si lasam 10 minute la foc mediu. Tocam patrunjelul si-l presaram deasupra, punem piperul apoi transferam in cuptorul incins pana scade. Se serveste cu piure sau catorfi natur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

_Alina_ 1

31.05.2013, 16:33

Rocsi 1

31.05.2013, 21:08

Ela68 1

01.06.2013, 12:34

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort festiv Orange-Chocolate

de Ela68 5

la 09:12

 Salau cu prosciutto ,rosii uscate si usturoi

ieri la 23:56

Salata de pastai in sos de maioneza cu usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 19:35

Desert marshmallows stars

de Meea 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel a la Radu Anton Roman