Şubă

de Marianushka88 in Salate, 11 Feb 2011 | 9643 vizualizari

 

Dacă este preparată corect este foarte gustoasă!

 

INGREDIENTE

  • o scrumbie murată
  • 2 cartofi medii
  • 2 morcovi medii
  • 1 ceapă mică
  • 2 ouă
  • 100 gr caşcaval
  • 1 sfeclă roşie
  • maioneză
  • miez de nucă
  • pătrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şubă:

Mai întîi fierbem cartofii cu coajă, sfecla roşie, morcovul şi oule. Dupa fierbere le curăţim la fel si scrumbia.


Primul strat este jumătate de scrumbie tăiată cubuleţe mici.


Al doilea strat este ceapa dată prin răzătoare, numai să nu daţi prea multă pentru că va avea un gust amar.


Al treilea strat este cartoful prin răzătoare.


Al patrulea strat este morcovul prin răzătoare..


Al cincilea strat este oul prin răzătoare..


Al şaselea strat este caşcavalul prin răzătoare..


După caşcaval ungem cu maioneză bine, si presuram cu puţin miez de nucă mărunţit.


Apoi începem de la început cu scrumbia,ceapa,cartoful, morcovul, oul, caşcavalul, maioneza, miezul de nucă.


Ultimul strat se pune sfecla roşie dată prin răzătoare. Apoi se pune maioneza.


Se înfrumuseţează cu pătrunjel verde.


Poftă mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Şubă" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

20.02.2011, 16:02

Marianushka88 1

02.03.2011, 16:03

Mesq... Onesta

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Salata "a la russe"