Cum se face sucul de rosii

de - Andreea - in Conserve, 24 Aug 2013 | 5884 vizualizari

 

Cum se face sucul de rosii. Reteta am preluat-o de la Diaconita >:D< ... E prima oara cand fac suc de rosii...Aveam o teama ca se va strica ,etc...dar cum am avut multe rosii m-am gandit ca nu merita sa le arunc si asa m-am pus pe treaba !!! Foarte simplu !!!

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii:

Cum se face sucul de rosii. Eu nu am separator ptr rosii asa ca m-am pus, am spalat rosiile si le-am rupt coditele.

Le-am taiat in patru si le-am pus in robotul de bucatarie.Cand s-au facut ca un suc le-am trecut prin sita ptr a putea separa semintele.

Apoi am pus totul intr-o oala si am dat la fiert la foc potrivit pana ce compozitia a scazut.Se adauga sare si zahar in cazul in care sucul e prea acrisor.Se lasa sa scada dupa preferinta fiecaruia...la ca de gros doriti sa fie sucul de rosii :) 

Am spalat sticlele,le-am uscat foarte bine si am turnat in ele sucul de rosii fierbinte.

Le-am invelit intr-o patura si le-am lasat pana s-au racit.

Apoi le punem in camara si le folosim la nevoie :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

24.08.2013, 16:48

Rocsi 1

24.08.2013, 21:17

Si eu am facut dar cu tot cu seminte si le-am oparit inainte ca sa le decojesc. Foarte bun

mamaieelena 1

24.08.2013, 21:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ketchup