Suc de rosii

de Angelina_Elena in Conserve, 25 Aug 2013 | 3092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg rosii
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de rosii:

Spalam rosiile, indepartam coditele si le taiem in 2 sau in 4 daca sunt mai mari.


Le trecem apoi prin masina speciala de tocat rosii.


Sucul rezultat, fara coji si semnite il punem intr-o oala incapatoare si il punem la fiert la foc mediu.


Cand sucul de rosii incepe sa fiarba adaugam zaharul si sarea.


Fierbem in jur de 1 ora si 30 de minute, pana sucul de rosii scade si prinde consistenta.


Il punem apoi in sticle sterilizate si sigilam.


Invelim sticlele in paturi pana a doua zi, apoi le depozitam in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 22:11

Rocsi

roxana_simona 1

26.08.2013, 18:00

Angelina_Elena 1

26.08.2013, 21:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu orez pentru iarna