Suc de rosii

de Angelina_Elena in Conserve, 25 Aug 2013 | 3023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg rosii
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de rosii:

Spalam rosiile, indepartam coditele si le taiem in 2 sau in 4 daca sunt mai mari.


Le trecem apoi prin masina speciala de tocat rosii.


Sucul rezultat, fara coji si semnite il punem intr-o oala incapatoare si il punem la fiert la foc mediu.


Cand sucul de rosii incepe sa fiarba adaugam zaharul si sarea.


Fierbem in jur de 1 ora si 30 de minute, pana sucul de rosii scade si prinde consistenta.


Il punem apoi in sticle sterilizate si sigilam.


Invelim sticlele in paturi pana a doua zi, apoi le depozitam in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 22:11

Rocsi

roxana_simona 1

26.08.2013, 18:00

Angelina_Elena 1

26.08.2013, 21:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Adjica abhaziana (2)