Suc de rosii cu busuioc

de RuxyRux in Bulion, 16 Oct 2011 | 4986 vizualizari

 

Delicios adaugat la orice fel de mancare!

 

INGREDIENTE

  • 12 kg rosii( eu am avut mari, grase, sanatoase de Izbiceni)
  • 9 linguri de zahar
  • 6 linguri de sare
  • 3 linguri de busuioc uscat maruntit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de rosii cu busuioc:

Spalam bine si curatam rosiile, le taiem pe jumatate si le punem la un blender foarte puternic.


Punem compozitia in vas pe foc si lasam sa fiarba in jur de 30 de minute( eu le-am fiert la Zepter( astfel ca timpul s-a redus), adaugam sarea, zaharul si busuiocul si-l turnam dupa ce se mai raceste putin in borcane sterilizate.( eu le-am oparit). Dam la rece.


Delicios la supe, spaghete, mancare si chiar servit la pizza!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

18.10.2011, 16:02

Multumesc Kammyyy

Lau 1

23.10.2011, 17:08

bun

RuxyRux 1

23.10.2011, 17:55

Multumesc Lau...chiar a iesit nemaipomenit de bun...il pun la supe si la paste si la alte feluri de mancare....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Bulion preparat in casa