Sufleu de cartofi

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2014 | 33754 vizualizari

 

Un preparat foarte bun ce poate fi servit atat simplu dar ca si o garnitura langa carnita. Sper sa va fie pe plac ca noua ne-a fost ;)!

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 1 lingurita unt
  • 3 oua
  • 4 linguri smantana
  • 1/2 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • 150 gr cascaval
  • 1 lingura ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt. Din momentul in care incep sa fiarba ii lasam circa 20 de minute pe foc, apoi ii scurgem. Galbenusurile le mixam cu un praf de sare, piper, smantana apoi adaugam mararul verde tocat marunt. Separat batem albusurile spuma, le incorporam peste galbenusuri cu o paleta de silicon, cu miscari de sus in jos.


Peste acest amestec incorporam cartofii. Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ungem un vas ceramic cu ulei, punem jumatate din amestecul de cartofi, un strat de cascaval ras, restul de cartofi si deasupra iar cascaval.


Introducem sufleul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste frumos. Cand este gata il scoatem sa se racoreasca putin apoi putem servi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Rocsi 1

28.11.2014, 21:12

Babi

DIANA B 1

12.06.2015, 09:16

Imi place ...

Rocsi 1

13.06.2015, 21:08

Ma bucur Diana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete cu dovlecel, bacon si rosii