Supa crema de branzeturi si bere la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Reteta-Video in Slow Cooker, 7 Sep 2015 | 3641 vizualizari

 

Pare putin ciudata aceasta supa crema de branzeturi si bere. Este de fapt o supa crema de legume fierte in bere, cu branza cheddar, o combinatie de toamna-iarna-primavara, densa si cremoasa. Usor de facut, mai ales daca folositi un aparat de gatit slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital! Fierte incet in slow cooker, nimic nu este mai bun! Trebuie sa o incercati!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de supa de pui (sau de legume)
  • 330 ml de bere blonda
  • 2 morcovi curatati si spalati
  • 3-4 tije de apio, spalate
  • 1 ceapa curatata si spalata
  • 4-5 catei de usturoi curatati si spalati
  • 1 lingurita cu sos Worcestershire
  • 250 g branză Cheddar rasa pe razatoarea mare
  • 100 ml de smantana pentru gatit
  • o lingura cu amidon de porumb
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de branzeturi si bere la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Taiem morcovii in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem usturoiul in rondele subtiri. Taiem tulpinile de telina in bucatele.

Asezam vasul ceramic in Slow Cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l, punem in el supa de pui, berea, rondelele de morcovi, bucatile de apio, ceapa si usturoiul. Turnam sosul Worcestershire, condimentam cu sare si piper macinat si amestecam.

Acoperim vasul cu capac si punem slow cooker-ul Crock-Pot in priza. Setam modul de temperatura low (se va aprinde led-ul corespunzator de pe aparat) si timpul la 7 ore (modul de setare este din 30 in 30 de minute). Dupa cele 7 ore, ridicam capacul si punem treptat branza Cheddar rasa, in timp ce amestecam (pentru a nu se forma cocoloase) pana cand branza se topeste. Adaugam smantana si omogenizam. Punem amidonul din porumb si amestecam. Punem capacul peste vasul ceramic si pornim din nou slow cooker-ul pentru inca 15 minute (setam pentru 30 de minute si oprim la jumatatea timpului). Inchidem apoi aparatul de gatit.

Rasturnam supa intr-o oala si o pasam cu un blender vertical.

Servim calda, cu crutoane si eventual bucatele de bacon prajit deasupra.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de branzeturi si bere la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu susan la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital