Supa crema de dovleac

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 1594 vizualizari

 

(timp de pregatire 20 min, timp de gatire 3 ore si 30 min, program “high”, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Dovleac placintar – 800 g – 1 kg
  • Smantana de gatit (din lapte de vaca) – 200 ml
  • Apa clocotita (sau stock de legume) – cca 600 ml
  • Oregano proaspat – 7-8 frunze
  • Parmezan ras – 100 g
  • Ceapa verde – ½ legatura
  • Ulei aromatizat cu chilli – dupa gust
  • Ulei aromatizat cu busuioc – dupa gust
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:




  • Taie dovleacul cuburi si pune-l in Crock Pot 4,7 L Digital;




  • Toaca ceapa verde marunt si pune-o peste dovleac;




  • Adauga apoi oregano;




  • Pune apa clocotita deasupra;




  • Seteaza Crock Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire “high” si timpul de 3 ore si 30 min;




  • Pune capacul si lasa-l sa gateasca;




  • Ia capacul si blendeaza compozitia folosind un blender vertical;




  • Potriveste de sare si piper alb, adauga parmezan ras si smantana de gatit si blendeaza inca putin;




  • Serveste cu putin ulei aromatizat cu chilli sau busuioc si crutoane de paine sau flakes de chorizo;





Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

29.09.2015, 15:49

Sì din ăsta vreau

Panacris 1

30.09.2015, 11:38

epurasha2bb 1

16.04.2016, 10:13

ce culoare minunata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot