Supa de gaina

de Rahela Velicu in Supe, 25 Apr 2018 | 1610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • supa de gaina
  • 1 ou + 4 linguri de gris+ 1 varf de cutit de bicarbonat
  • leustean verde
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina:


Punem carnea de gaina la fiert. Dupa ce fierbe carnea, o scoatem si adaugam in supa o ceapa tocata julienne, ardeiul tocat marunt si morcovul dat pe razatoarea mare. Eu am lasat ficatul, pipota si inima de la gaina in supa.


Lasam 15 minute la fiert.In acest timp pregatim galustele: batem un ou si adaugam 4 linguri de gris. Adaugam si bicarbonatul si amestecam bine. Lasam 10 minute deoparte sa se odihneasca. Punem 1-2 secunde lingurita in ciorba ( pentru a nu se lipi galustele de ea) si apoi punem cate o galusca in supa. Lasam inca 20 de minute la fiert. Adaugam leusteanul, sare si zeama de lamaie dupa gust.

 

TIPS-URI

1

Purteti lasa si carne de gaina in supa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

29.04.2018, 11:59

Foarte buna!

Rahela Velicu 1

29.04.2018, 12:03

Panacris 1

04.05.2018, 12:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase